Waarom je enkelglas snel moet laten vervangen

Nieuws

Duurzaamheid is steeds belangrijker geworden! Men let vaker op het energielabel van elektrische apparatuur, er wordt bij de bouw van nieuwe woningen op de isolatiewaarde van huizen gelet, enzovoorts. Het geeft aan, dat woningbezitters zich steeds bewuster worden van de schadelijke gevolgen van een hoog energieverbruik. Nog steeds blijken er echter veel woningen met enkelglas te zijn. Dit is zonde, want door enkelglas te gebruiken verbruikt u veel energie dan noodzakelijk is. Een hoog energieverbruik is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Door over te stappen op dubbelglas, bespaart u op jaarbasis flink op de energiekosten.

Enkelglas voor dubbelglas vervangen

Dubbelglas is de meest simpele vervanger van enkelglas binnen woningen. Door voor dubbelglas te kiezen neemt het energieverbruik af. Met dubbelglas houdt u namelijk meer warmte binnen uw woning. Zelfs dubbelglas is echter al enigszins achterhaald. Wanneer u er nu nog voor kiest om enkelglas te vervangen, kunt u wellicht beter voor isolatieglas kiezen. Met isolatieglas kiest u heel bewust voor een betere isolatie, waardoor de daling van uw energieverbruik des te sterker zal zijn.

Isolatieglas is duurder dan dubbelglas, maar levert u een grotere kostenbesparing op. Niet alleen in uw maandelijkse energieverbruik, maar bijvoorbeeld ook bij de verkoop van uw woning op termijn. Een woning met een hogere isolatiewaarde is al snel meer waard.

Hulp bij het vervangen van uw ruiten

Zelf enkelglas vervangen voor dubbelglas of isolatieglas is vaak erg lastig. Het is dan ook verstandig om hier de hulp van onze glaszetters voor in te schakelen. Onze glaszetters beschikken over de benodigde kennis en ervaring om de ruiten op een vakkundige wijze voor u te plaatsen. Zo weet u bijvoorbeeld zeker dat de ruit netjes op het kozijn van uw ruit aansluit. Iets wat noodzakelijk is om tocht in huis te voorkomen! Ook kunnen onze glaszetters u vooraf van advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button