Vakkundig nieuw glas plaatsen in Rotterdam

Iedereen heeft er wel eens mee te maken: het sneuvelen van ramen. Of dit nu komt door een inbraak, door kinderen die een bal door de ruit schoppen of door extreme weersomstandigheden… het blijft vervelend! In zulke gevallen kunt u ons inschakelen, omdat Wij van Stokvis Glaszetters op ieder uur van de dag glas plaatsen in Rotterdam.

Deskundig glas plaatsen in Rotterdam met 24-uurs spoedservice

In bepaalde omstandigheden kan het nodig zijn om uw ruiten meteen te vervangen. In zo’n geval kunt u gebruik maken van onze snelle 24-uurs service. Er staat altijd een glaszetter klaar om de problemen te verhelpen. Onze glaszetters zijn deskundig opgeleid en beschikken over veel ervaring. Zo worden uw ramen altijd efficiënt en deskundig vervangen. Naast het verrichten van spoedreparaties kunnen Wij van Stokvis Glaszetters ook dubbel glas plaatsen. Hiermee bespaart u veel op de energiekosten. Bij dubbel glas ontsnapt er namelijk minder warmte via de ramen. Bovendien maken Wij van Stokvis Glaszetters bij elke ruitvervanging gebruik van de beste kwaliteit glas.

Snelle, klantgerichte service

Bent u toe aan nieuwe ruiten of moet er een spoedreparatie plaatsvinden? Voor glas plaatsen in Rotterdam kunt u gerust contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Ook voor professioneel advies kunt u altijd bij ons terecht. De glaszetter in Rotterdam verhelpt uw problemen graag!

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren

Glas plaatsen en vervangen

Isolatieglas

Spoedservice 24/7