Vakkundig nieuw glas plaatsen in Rotterdam

Iedereen heeft er wel eens mee te maken: het sneuvelen van ramen. Of dit nu komt door een inbraak, door kinderen die een bal door de ruit schoppen of door extreme weersomstandigheden… het blijft vervelend! In zulke gevallen kunt u ons inschakelen, omdat LVB Glaszetters op ieder uur van de dag glas plaatsen in Rotterdam.

Deskundig glas plaatsen in Rotterdam met 24-uurs spoedservice

In bepaalde omstandigheden kan het nodig zijn om uw ruiten meteen te vervangen. In zo’n geval kunt u gebruik maken van onze snelle 24-uurs service. Er staat altijd een glaszetter klaar om de problemen te verhelpen. Onze glaszetters zijn deskundig opgeleid en beschikken over veel ervaring. Zo worden uw ramen altijd efficiënt en deskundig vervangen. Naast het verrichten van spoedreparaties kunnen wij van LVB Glaszetters ook dubbel glas plaatsen. Hiermee bespaart u veel op de energiekosten. Bij dubbel glas ontsnapt er namelijk minder warmte via de ramen. Bovendien maken wij bij elke ruitvervanging gebruik van de beste kwaliteit glas.

Isolatieglas plaatsen in Rotterdam

glas plaatsen

Naast dubbel glas plaatsen kunt u er ook voor kiezen om isolatieglas te laten plaatsen door ons. Veel mensen hikken echter aan tegen de vraagprijs van deze glassoort. Dat is goed voor te stellen, want isolatieglas is niet bepaald goedkoop. Toch is deze investering zijn geld dubbel en dwars waard. Er zitten namelijk de nodige voordelen aan isolatieglas. Isolatieglas bestaat uit minimaal twee glasplaten met daartussen edelgassen. Hierdoor isoleert deze glassoort nog beter dan dubbel glas, waarbij de ruimte tussen de platen gevuld is met lucht. Door de hogere isolatiewaarde van dit soort glas heeft u ook minder last van geluiden van buitenaf en andersom is geluid van binnen buiten ook minder goed hoorbaar.

Snelle, klantgerichte service

Bent u toe aan nieuwe ruiten of moet er een spoedreparatie plaatsvinden? Voor glas plaatsen in Rotterdam kunt u gerust contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Ook voor professioneel advies kunt u altijd bij ons terecht. De glaszetter in Rotterdam verhelpt uw problemen graag!

Bel nu onze glaszetter

Waarom zijn wij uw vakman?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Neem contact op

Bent u op zoek naar een glaszetter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met glasschade herstellen, glas plaatsen en glas lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost!

Menu
Call Now Button