Wie zijn wij?

Wij zijn LVB Glaszetters. Wij zijn de specialist voor alles met betrekking tot glas in de regio. Wij doen een breed scala aan werkzaamheden. Zo helpen wij u graag bij het repareren of het plaatsen van glas, maar ook als u nieuw glas wilt bestellen bent u bij ons op het juiste adres.

Onze diensten

Wij helpen u graag bij het repareren van uw glas. Schade aan de ruit kan erg vervelend zijn. Wij helpen u graag zodat u niet in de kou komt te staan. Naast glasreparatie helpen wij u ook graag bij het vervangen van uw glas. Wilt u dubbel glas in plaats van enkel glas, of is uw glas lek? Ook dan helpen wij u graag bij het vervangen van uw glas.

Expertise

Al jarenlang hebben onze glaszetters ervaring in het uitvoeren van deze diverse werkzaamheden. Van glasreparatie tot het plaatsen van isolatieglas. Wij helpen u graag hierbij. Met onze kennis geven wij u graag advies over wat erOver ons Rotterdam allemaal mogelijk is. Daarnaast zorgen wij door onze ervaring voor een goede service. Wij geven u advies wanneer dit nodig is en wij zorgen ervoor dat we ons werk netjes leveren. Zo kunt u altijd vertrouwen op een goede samenwerking.

Spoeddienst

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Het kan zomaar zijn dat uw glas sneuvelt in het weekend of in de avonduren. Door onze 24-uurs service hoeft u niet lang te wachten en wij helpen u meteen bij het zetten van uw glas. Heeft u interesse gekregen in onze diensten? Bel ons dan via 010-2681033.

Bel nu onze glaszetter

Waarom zijn wij uw vakman?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Neem contact op

Bent u op zoek naar een glaszetter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met glasschade herstellen, glas plaatsen en glas lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost!

Menu
Call Now Button