Welk glas wordt er geplaatst in nieuwbouwhuizen?

Nieuws

Voor nieuwbouwhuizen worden altijd naar verbeteringen gezocht ten opzichte van de huizen die eerder gebouwd zijn. Zo kiest men bijvoorbeeld voor materialen die van hogere kwaliteit zijn of makkelijker en goedkoper geplaatst kunnen worden. Als we de vraag moeten beantwoorden welk glas door de glaszetter Rotterdam in nieuwbouwhuizen wordt geplaatst, dan is dit meestal het nieuwste glas met de meeste positieve eigenschappen. Nieuwe huizen worden immers steeds beter gebouwd en ook de ramen en het glas dat hierin is geplaatst hebben verschillende verbeteringen ten opzicht van het oude glas dat een aantal jaren geleden standaard in nieuwbouwhuizen werd geplaatst.

Glas met een isolerende werking

Huizen worden nieuw op een steeds duurzamere manier gebouwd. Veel nieuwbouwhuizen worden nu bijvoorbeeld al standaard uitgerust met zonnepanelen en systemen om regenwater op te vangen. Een betere isolatie is ook een verbeterpunt dat bijdraagt aan een verbeterde duurzaamheid. Het plaatsen van isolatieglas levert hieraan een bijdrage. De techniek voor dit type glas wordt ook steeds beter waardoor de isolerende werking alsmaar toeneemt. De glaszetter Rotterdam kiest voor nieuwbouwhuizen voor het nieuwste glas dat voor de beste isolatie zorgt.

Moeilijk te breken glas voor nieuwbouw

De stevigheid van glas is zeer belangrijk als het wordt gebruikt voor de ramen van een woning. Gebroken glas kan zeer gevaarlijk zijn en mensen kunnen zich hier ernstig aan verwonden. Moeilijk te breken glas zorgt daardoor voor een betere veiligheid. De breekbaarheid van het glas is ook van belang voor de beveiliging tegen inbraken. Hoe moeilijker te breken, hoe lastiger het zal zijn voor een inbreker om de woning binnen te komen. Het is een positieve eigenschap die voor de glaszetter Rotterdam meespeelt in de keuze voor het glas van een nieuwbouwhuis. De keuze valt meestal voor het glas dat het moeilijkste te breken is en voor de beste isolatie zorgt.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button