Wat levert dubbel glas mij op?

Nieuws

De kosten gaan voor de baat uit. Deze aloude Wij van Rotterdam Glaszetterssheid gaat zeker op voor het plaatsen van dubbelglas. Dat is namelijk niet gratis. Je zult met diepe zakken een flinke investering moeten plegen om uiteindelijk te zorgen dat het glas in de sponningen komt. Vraag een aantal professionele glaszetters om een offerte te maken, dan krijg je een beetje een beeld van de prijs.

Overigens kan het handig zijn om, als je al dubbel glas hebt, ook nog eens een glaszetter uit te nodigen. Zeker het wat oudere dubbel glas verliest op een gegeven moment een deel van zijn isolatiewaarde. Door de ruiten te vervangen door bijvoorbeeld HR++ glas in plaats van regulier dubbel glas, kun je ook behoorlijk besparen.

Het voordeel van dubbel glas


Het belangrijkste aan dubbel glas, is dat het helpt bij de besparing op stookkosten. Die stookkosten kan soms de pan uitrijzen als je enkel glas hebt. Omdat de warme lucht in direct contact staat met de koude lucht, ontstaat behoorlijke stromen. Door je ruiten te moderniseren, zorg je voor een maximaal bescherming tegen die koude lucht. Zo blijft de warme lucht binnen.

Een bijkomend voordeel is dat je dubbel glas niet zo maar in tikt. Een enkel glasruitje is snel gebroken, daar sla je met een vlakke hand nog doorheen. Dat geldt niet voor dubbel glas. Daarmee is het een prettige bijkomstigheid dat dit beschermt tegen inbrekers.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button