Vraag advies aan de glaszetter over veilig glas

Nieuws

Glas is mooi, omdat het een doorkijk geeft en zorgt voor licht in de woonruimte. Glas kan echter ook gevaarlijk zijn, zeker wanneer het zich op loophoogte van kinderen of volwassenen bevindt. Het is een groot risico dat spelende kinderen in een woonkamer, zeker als ze veel aan het rennen zijn, door een ruit heen vallen of lopen. Je wilt dan niet dat er scherpe randen of scherven ontstaan die voor gevaarlijke snij- of steekwonden kunnen zorgen. Met kinderen in het huis is het dus aan te raden om te kiezen voor een specifieke vorm van veiligheidsglas.

Advies van de glaszetter

Een glaszetter kan je adviseren over welke specifiek vorm van veiligheid je kunt hanteren voor je glas. Kies je voor gehard glas, dat esthetisch misschien niet zo mooi is, maar niet zo maar in stukken kan breken? Of kies je voor een speciale folie, die voorkomt dat er grote scherven ontstaan? De glaszetter adviseert je daarover en laat je bovenal weten of je wel of niet door die investering te doen het risico beperkt.

Natuurlijk kan de glaszetter je ook nog over andere onderwerpen adviseren dan alleen het veiligheidsglas. Hij heeft ook kennis over isolatiewaardes van glas en wat je moet doen als je wilt overstappen van enkel glas naar dubbel glas. Je kunt dus, als je het een beetje handig aanpakt, twee vliegen in 1 klap slaan: veiligheidsglas en een goed advies over wat je wel en niet kunt doen om je woning nog beter te voorzien van goed en duurzaam glas.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button