Voordelen van het gebruik van figuurglas in huis

Nieuws

Het gebruik van figuurglas binnen woningen is steeds populairder geworden. Dit komt onder meer door de mogelijkheden, die je met figuurglas hebt! In dit artikel zetten onze glaszetters deze mogelijkheden voor je op een rijtje. Handig, wanneer je zelf ook overweegt om figuurglas in huis te gebruiken. Wist je dat je met figuurglas een hele warme sfeer in ruimtes kunt creëren? Daarbij profiteer je met figuurglas van een grotere mate van privacy in huis. In het bijzonder wanneer je ramen aan de straatkant hebt. Het is ontzettend vervelend, als voorbijgangers voortdurend bij je woning naar binnen kunnen kijken! Door figuurglas te gebruiken, ga je dit tegen.

Tip: kijk alvast eens op sociale media, zoals Instagram! Je vindt hier talloze foto’s van mensen, die momenteel al figuurglas in hun ruimtes gebruiken. Het geeft je een goed beeld, van de mogelijkheden die je met figuurglas hebt. Waar in huis gebruik jij dit unieke type glas straks?

Figuurglas creëert een warme sfeer en biedt privacy

Reeds werden de twee voornaamste voordelen van figuurglas gegeven: het creëert een warme sfeer in ruimtes en zorgt voor meer privacy. De warme sfeer wordt voornamelijk gecreëerd door de kleur, die je het figuurglas kunt geven. Door bijvoorbeeld voor een oranjeachtige kleur te kiezen, wordt het licht wat in huis valt ook gekleurd. Daarbij zou je natuurlijk ook voor een andere kleur kunnen kiezen, om voor meer warmte te zorgen. Het feit dat figuurglas vaak van een bepaald patroon wordt voorzien, maakt dat het voor voorbijgangers niet langer mogelijk is om naar binnen te kijken. Andersom is het ook lastiger om nog naar buiten te kijken.

Zelf figuurglas in huis laten plaatsen

Het is niet eenvoudig om zelf figuurglas in je woning te plaatsen. Eerst zal het figuurglas op maat gesneden moeten worden, alvorens dit geplaatst kan worden. Om deze reden is het raadzaam om het plaatsen van figuurglas aan een glaszetter over te laten. Neem vrijblijvend eens contact met ons op, om de mogelijkheden van figuurglas door te spreken! Wij van Rotterdam Glaszetters leggen deze graag aan je voor en denken met je mee, over een geschikt type figuurglas voor in jouw woning.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button