Volg dit stappenplan als uw glas kapot is gegaan door een storm

Glaszetter Rotterdam
Nieuws

Het glas in de ramen van uw woning zijn in verschillende situaties erg kwetsbaar. Zo kan het glas bijvoorbeeld breken wanneer buurtkinderen hier een voetbal hard tegenaan schieten. Een andere situaties waarin u met glasschade te maken kunt krijgen is in een storm. Harde windstoten zorgen ervoor dat losliggend puin door de lucht heenvliegt en zomaar tegen uw raam aan kan komen. De kans is groot dat wanneer dit gebeurt, dat het glas dit niet zal overleven. U zit plotseling in een kamer vol met scherven en weet niet goed wat u nu moet doen. Als uw glas kapot is gegaan door een storm, volg dan dit stappenplan.

Kinderen en huisdieren veiligstellen

De scherven van gebroken glas kunnen zeer scherpe kanten hebben en er bestaat hierdoor een mogelijkheid dat u zichzelf ernstig hieraan kan verwonden. Het eerste wat u te doen staat na het kapotgaan van uw glas is kinderen en huisdieren veiligstellen. Dit zijn de meest kwetsbare wezens in uw woning die vaak niet goed beseffen wat een glasscherf voor gevaar kan opleveren. Zorg er daarom voor dat huisdieren en kinderen bij het gebroken glas weggehaald worden en neem dan pas de volgende stap die leidt tot het vervangen glas.

Glaszetter met spoed laten langskomen

U kunt uiteraard midden in een storm niet met een raam met kapot glas blijven zitten. De volgende stap die u moet zetten is dan ook contact opnemen met een glaszetter. Idealiter is dit een glaszetter die met spoed kan langskomen om het glas te vervangen. Tijdens een zware storm zullen de glaszetters het vast heel druk hebben, dus het is slim om eerst te vragen hoe lang het kan duren voordat de vakman bij u aanwezig kan zijn voor het vervangen van het glas. Duurt dit langer dan een uur, dan kunt u overwegen een ander bedrijf te bellen.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button