5 tips om buiten naar binnen te halen

buiten naar binnen halen
Nieuws

Sommige mensen houden van de winter, terwijl anderen er een grote hekel aan hebben. Behoort u tot deze laatste groep? Dan bent u vast en zeker een buitenmens. In dat geval is de winter inderdaad geen leuke periode. Het is namelijk vaak koud buiten, waardoor u niet zo snel gebruik maakt van uw tuin. U kijkt daarom ongetwijfeld reikhalzend uit naar het voorjaar. Duurt dit nog betrekkelijk lang? Niet getreurd, want u kunt buiten ook naar binnen halen. In deze tekst geven Wij van Rotterdam Glaszetters u vijf tips om dat te doen!

1. Hout, hout en nog eens hout

Hout is hét natuurlijke materiaal bij uitstek. Indien u buiten naar binnen wilt halen, kan hout u hier bij helpen. Hoe? Door te kiezen voor meer hout in huis. Ruil een stalen tafel bijvoorbeeld in voor eentje van hout en vervang tapijt voor een parketvloer. Door gebruik van deze natuurlijke materialen voelt het al snel alsof u een beetje buiten naar binnen gehaald hebt.

2. Haal stukjes natuur naar binnen

Bent u gek van felle kleuren? Helaas, deze komt u in de winter buiten vrijwel niet tegen. Dit wil echter niet zeggen dat u nergens planten in leuke kleuren kunt kopen. Kijk maar eens bij een tuincentrum en u ziet talloze gekleurde planten. Plaats deze eens in uw woning en u haalt buiten toch alweer een stukje naar binnen.

3. Kies voor dezelfde aankleding

Mensen brengen steeds vaker tijd door in hun tuin. Zeker wanneer het hier comfortabel en sfeervol is ingericht, is dit het geval. U moet zich er immers wel prettig voelen. En hoe kunt u dit beter doen dan voor eenzelfde soort aankleding te kiezen? Kies voor hetzelfde materiaal en combineer kleuren met elkaar. Zodoende voelt het steeds meer of buiten en binnen bij elkaar horen en dat is precies wat u wilt!

4. Laat glazen deuren plaatsen

De meeste tuinen in Nederland zijn middels een deur verbonden met een woning. Dit is vaak nog een enkele deur met een klein raam. Wanneer u buiten en binnen bij elkaar wilt betrekken, is het verstandig glazen deuren te laten plaatsen. Zo voelt uw tuin echt als een verlengstuk van uw woning.

5. Plaats een serre

Zijn glazen deuren voor u niet genoeg? Dan kan een serre uitkomst bieden. Dit is een verlengstuk van uw woning. Een serre is vaak voorzien van een glazen wand, waardoor het net voelt alsof u buiten zit. Het is hier ’s winters vaak lekker warm, waardoor u er fijn kunt zitten. Zo kunt u zelfs in de wintermaanden optimaal genieten van uw tuin!

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button