Verschillende soorten beveiligingsglas laten plaatsen door glaszetter in Rotterdam

glas plaatsen
Nieuws

Welk type glazen heeft u momenteel in uw woning? Veel mensen kiezen voor de meest simpele vorm van enkel- of dubbelglas. Toch brengt dit de nodige gevaren met zich mee! Heeft u zich bijvoorbeeld al eens ingedacht dat iemand door uw ruit valt of dat er scherven in het rond vliegen als iemand een bal door uw ruit schiet? Het zijn veelvoorkomende situaties, die behoorlijk gevaarlijk kunnen zijn. De glaszetter in Rotterdam kan u helpen bij het vervangen van uw huidige glas voor zogenaamd beveiligingsglas. Beveiligingsglas komt in verschillende soorten voor, waar de glaszetter in Rotterdam u graag meer over vertelt!

Tip: laat de glaszetter in Rotterdam een kijkje in uw woning nemen, zodat uw mogelijkheden kunnen worden toegelicht. Bij welke ruiten is het bijvoorbeeld raadzaam om ze te vervangen voor een ander type ruit?

 

Welke soorten beveiligingsglas zijn er?

Er zijn drie hoofdsoorten beveiligingsglas, namelijk: letselveilig glas, doorvalveilig glas en inbraak werend glas. Het voornaamste voordeel aan letselveilig glas is dat het glas niet versplinterd als er bijvoorbeeld een bal door de ruit geschoten wordt. Dit verkleint de kans op ernstig letsel in een dergelijke situatie. Doorvalveilig glas voorkomt dat mensen door uw ruit heen kunnen vallen, doordat het glas erg sterk is. Tot slot kunt u voor inbraak werend glas kiezen als u de kans op een inbraak in uw woning wilt verkleinen.

De glaszetter in Rotterdam kan u meer vertellen over de verschillen tussen deze soorten beveiligingsglas en de voornaamste voordelen per glassoort voor u op een rijtje zetten.

 

Uw huidige glas laten vervangen

Wanneer u ook beveiligingsglas in uw woning wilt laten plaatsen, kunt u rekenen op de hulp van de glaszetter in Rotterdam. De glaszetter verWij van Rotterdam Glaszettersdert het huidige glas en vervangt dit meteen voor het nieuwe soort glas. Door vakkundig en netjes te werken, hoeft uw kozijn in de meeste gevallen niet vervangen te worden.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button