Raamfolie in allerlei soorten en maten

Nieuws

Indien u in een dorp of op het platteland woont, heeft u waarschijnlijk weinig last van mensen die constant naar binnen kijken. Wanneer u echter in een drukke stad woont, is de kans veel groter dat mensen proberen om een blik in uw woning te werpen. Het is goed voor te stellen dat u dit helemaal niet leuk vindt, maar gelukkig is er iets aan te doen. U kunt namelijk raamfolie op uw ramen plaatsen. Waar welk soort raamfolie past nu het beste bij uw woning?

Verschillende patronen


Waar raamfolie vroeger nog hoofdzakelijk in één kleur verkrijgbaar was, is dat tegenwoordig al lang niet meer het geval. Het is zelfs mogelijk om raamfolie te kopen met allerlei verschillende patronen. Op deze manier hoeft raamfolie er niet eens meer lelijk uit te zien en kan het prima passen bij de rest van uw interieur. Indien u de lichtinval intact wilt houden, is het echter niet aan te raden om te kiezen voor een donkere kleur raamfolie of een folie met donkere patronen.

Welke maat moet de raamfolie hebben?


Wanneer u raamfolie koopt, moet de folie minimaal net zo groot zijn als het raam waar deze op moet komen. Voordat u de folie gaat kopen, doet u er dan ook goed aan om het betreffende raam op te meten. Het is aan te raden om folie te kopen die groter is dan uw raam zelf. In dat geval bent u ervan verzekerd dat de folie ook daadwerkelijk past en kunt u het zelf nog bijsnijden.

Raamfolie bij glaszetter kopen


Weet u niet waar u de juiste raamfolie moet kopen of bent u nog op zoek naar mooie folie voor op uw ramen? Neem dan eens een kijkje bij een glaszetter. Hij heeft meestal diverse soorten raamfolie op voorraad en kan u daarnaast advies geven over de verschillende mogelijkheden. Een glaszetter kan de raamfolie zelfs voor u plaatsen.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button