Maatregelen die u kunt nemen bij glasschade

Nieuws


Broken windowIemand heeft uw ruit ingegooid. Het kan u zomaar overkomen. Ruiten kunnen kapot gaan door allerlei redenen. Wat nu? Het is niet fijn om met een kapot raam te gaan slapen; naast meer kou in huis, bent u ook opeens meer kwetsbaar voor inbrekers. Daarom zijn er een aantal maatregelen die u kunt nemen als dit u over komt.

Maak een foto en ruim alles op

Het is belangrijk dat alle glasscherven opgeruimd zijn. Hiermee voorkomt u nog meer schade aan bijvoorbeeld de voeten van uw kinderen of uzelf. Maar voordat u hiermee aan de gang gaat, maak een foto van de situatie. Dit kan nuttig zijn als u een verzekering heeft, want die kan dan controleren hoe uw situatie er uit zag.

Neem contact op met uw verzekeraar

Bel dan uw verzekering als u die heeft. Of uw schade vergoed wordt, hangt af van uw polis. Deze schadevergoeding kan ook beïnvloed worden door de manier waarop de schade tot gang is gekomen. Zoek dit dus goed uit. Als u de verzekeraar belt, kunnen zij u doorschakelen met een glaszetter. Het is dan goed om na te gaan hoeveel u kunt uitgeven. Als u weet wat uw budget u toelaat, komt u niet nog een keer voor een onaangename verrassing te staan. Als uw verzekering uw schade niet vergoedt, kunt u altijd onderzoek doen naar verschillende glaszetters met verschillende prijzen.
Is uw ruit gebroken? Bel dan vandaag nog uw verzekering. Die zullen u zo snel mogelijk helpen. Glaszetters kunnen uw ruit vandaag nog vervangen zodat u veilig en warm de nacht door kunt komen.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button