Kom erachter wat HR++ isolatieglas kan doen

Nieuws

Wanneer er gezocht wordt naar een nieuwe ruit en glas is de vraag al snel, welke moet u kiezen? Het is een belangrijke vraag voor het product waar u nog een lange tijd gebruik van zult maken. Een van de nieuwste soorten waarvoor gekozen kan worden is HR++ isolatieglas. Weet u al welke voordelen dit heeft?

Het verschil tussen vroeger en nu

Het jaar 1995 klinkt nog niet zo gek lang geleden. Toch hadden de woningen destijds een heel ander soort glas. Bij een groot aantal gebouwen en woningen uit die tijd is er zelfs nog de eerste generatie dubbel glas te vinden. Dit wordt ook wel Thermopane genoemd. In sommige gevallen hebben de woningen zelfs enkel glas. Ook Thermopane heeft een luchtspouw van 12 mm en daarmee blijft de isolatie matig. Echter heeft enkel glas helemaal geen isolatie en is daarmee nog onaantrekkelijker. Hierdoor zal je als het ware voor de buitenlucht stoken. Dat is toch zonde van uw geld? Door de koudestralende glasoppervlak is er ook van comfort geen sprake. Met HR++ isolatieglas zullen de nadelen van deze twee soorten glas verleden tijd zijn. Want dit isolatieglas isoleert voor maar liefst 50% beter dan de vorige ruiten. Daarmee is HR++ isolatieglas de eerste en tot nu toe de beste generatie dubbel glas. Hierdoor kunt u kosten besparen die zelfs kunnen oplopen tot 140 euro per jaar.
Waarom zou u nog de buitenlucht warm stoken terWij van Rotterdam Glaszettersl deze warmte ook in uw woning kan blijven? Om voor maar liefst 50% energie kiest u daarom voor HR++ isolatieglas.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button