Isolatieglas goed voor milieu en portemonnee

Isolatie Rotterdam
Nieuws

Met isolatieglas kunt u fors op de energiekosten besparen. Uit onderzoek blijkt dat met HR++ glas een gemiddelde woning al snel 600 kubieke meter gas op jaarbasis bespaart! Dat komt neer op zo’n 400 euro per jaar door dubbel glas. Daar komen nog eens de andere voordelen bij. Zo hebt u met dubbel glas minder last van lawaai buitenshuis, het tocht minder, er komt minder kou naar binnen, u hebt niet langer last van condens op de ramen en de woning voelt daardoor gewoon al een stuk prettiger.

Hoe kom ik achter mijn besparing?

Uiteraard hangt de werkelijke besparing van tal van factoren af. Hoe goed is de woning geïsoleerd, wat voor woning is het, hoe warm is het in de woning, hoe veel stookt u, en ga zo maar door. Toch valt er wel een indicatie te geven. Gemiddeld is de besparing van HR++ glas wanneer er op dat moment nog enkel glas aanwezig is zo’n 15 kubieke meter gas per jaar per vierkante meter enkel glas. Dat komt neer op circa € 10 per vierkante meter enkel glas. Dat is dus heel erg veel!

Isolatie combineren?

Uiteraard kunt u de isolerende werkzaamheden combineren met bijvoorbeeld het isoleren van de spouwmuur, het plafond of de vloer. De besparing kan dan nog groter zijn. Uiteraard is dat niet alleen goed voor uw portemonnee, maar u helpt ook het milieu er een handje mee. Bovendien verbetert u het leefklimaat in de woning dus aanzienlijk.

Dubbel glas naar HR++ glas?

Ook wanneer u momenteel al geen enkel glas meer hebt, maar bijvoorbeeld het toch al wat ouderwetse dubbel glas hebt, kan een upgrade naar HR++ glas wonderen doen. De besparing kan ook dan al de moeite van het vervangen waard zijn. Uw glaszetter kan uiteraard een indicatie geven van de te verwachten besparing op stookkosten.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button