Wat is er belangrijk aan isolatieglas?

Nieuws

Isolatieglas zorgt voor een betere isolering van uw woning. Dit betekent dat warmte beter in uw woning blijft in de winter, maar ook dat de warmte beter buitengehouden kan worden in de zomer. Daarnaast heeft de isolerende werking van het glas ook een positieve invloed op het dempen van geluid. Door isolatieglas kunt u daarom van een beter geïsoleerde en een stillere woning genieten. Om deze reden wordt de glaszetter Rotterdam regelmatig ingeschakeld om isolatieglas te plaatsen. Voor een woning kunt u kiezen uit verschillende soorten isolatieglas. De volgende dingen zijn belangrijk om de beste keuze te kunnen maken.

Isolerende werking van HR++ glas

De meeste mensen spreken niet van isolatieglas, maar noemen deze glassoort meestal dubbelglas. Door de dubbele lagen van het glas en de laag gas tussen de lagen ontstaat een betere isolatie ten opzichte van een enkele laag glas. Dubbel glas staat ook wel bekend onder de naam HR++ glas. Dit staat voor hoogrendementsglas. HR++ is dubbelglas en HR+++ is driedubbel glas. Hoe dikker de ruit is, hoe beter de isolerende werking van het glas zal zijn. Dit wordt uitgedrukt in een U-waarde, waarmee de isolatiewaarde wordt aangegeven oftewel het warmteverlies van het glas.

Glas plaatsen dat in het kozijn past

Als u het beste isolatieglas wilt laten plaatsen door de glaszetter Rotterdam voor uw woning dan zou logischerWij van Rotterdam Glaszetterss de keuze op HR+++ oftewel driedubbelglas moeten vallen. Dit is echter nog niet zo simpel. Het driedubbel isolatieglas heeft namelijk een grote dikte waardoor deze niet altijd in het kozijn te plaatsen is. Als u wilt voorkomen dat ook de kozijnen door de glaszetter Rotterdam vervangen moeten worden dan kunt u beter de keuze voor dubbelglas maken. Door het plaatsen van isolatieglas van de beste kwaliteit realiseert u hiermee een energiebesparing voor de beste prijs.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button