Inbrekers sneller binnen bij enkel glas

Nieuws

Vandalen en inbrekers met kwade bedoelingen, zien een huis met enkel glas als een makkelijke prooi. Een ruit van enkel glas sneuvelt immers sneller en dat betekent automatisch dat het vrij eenvoudig is om een huis binnen te komen. Voor het breken van dubbel glas is meer kracht nodig, waardoor deze glassoort tegenwoordig standaard wordt aangebracht in nieuw gebouwde huizen.

Dubbele bescherming

Ten opzichte van enkel glas biedt dubbel glas twee keer zoveel bescherming tegen vandalisme. De kans dat uw ruit sneuvelt door vandalisme of inbrekers is dus een stuk kleiner wanneer uw woning is voorzien van dubbel glas. Zoals gezegd worden nieuwere woningen vrijwel standaard voorzien van dubbel glas. Mocht u in een verouderde woning wonen met enkel glas, dan moet u mogelijk toch overwegen om dit te vervangen door dubbel glas.

Vandalisme tegengaan

Glas laten vervangenOm minder snel de dupe te worden van vandalen die uw ruiten moedwillig laten sneuvelen, kunt u dubbel glas laten plaatsen. Om dit zelf allemaal te doen is misschien wat veel werk. Daarom kunt u beter contact zoeken met een glaszetter bij u in de buurt. Aangezien hij dagelijks ruiten vervangt, is de klus bij u vast ook binnen de kortste keren geklaard. Op deze manier is de kans een stuk kleiner dat uw ruit sneuvelt als gevolg van een bezoek van vandalen of inbrekers.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button