Ik wil de ramen van mijn woning vervangen, kan ik subsidie krijgen?

glaszetter rotterdam
Nieuws

Als je overweegt om de ramen van je woning te vervangen, dan kan het zijn dat je voor subsidie in aanmerking komt. In 2015 is er namelijk een zogenaamde subsidieregeling voor energiebesparende maatregelen, waardoor bepaalde verbouwingen van subsidie kunnen worden voorzien. We leggen kort uit hoe de regeling in elkaar steekt.

Van enkel glas naar dubbel glas

De investering van de Wij van Rotterdam Glaszettersziging van enkel glas naar dubbel glas is vaak al erg interessant. Enkel glas geeft een veel lager woongenot dan dubbel glas. Zo is enkel glas vaak beslagen, laat het meer condens door en kan het soms een tochtend gevoel geven, vooral vlak bij de ramen. Een woonkamer voorzien van enkel glas is daardoor veel onaangenamer dan een woonkamer met dubbel glas, wat gelukkig ook een van de redenen is dat enkel glas in een woonkamer nauwelijks nog voorkomt. Daarnaast kan dubbel glas veel energie besparen. Doordat dubbel glas veel betere isolatie biedt dan enkel glas hoeft er ’s winters minder gestookt en eventueel ’s zomers minder gekoeld te worden bij dubbel glas. Met de subsidieregeling wordt deze investering zo mogelijk nog interessanter!

Heb ik recht op subsidie?

De subsidieregeling voor energiebesparende maatregelen is een gemeentelijke subsidie, wat inhoudt dat gemeenten zelf bepalen wie er voor de subsidie in aanmerking komt en hoe hoog deze is. Op de website energiesubsidieWij van Rotterdam Glaszetterszer.nl kun je uitvinden welke subsidies voor jouw situatie van toepassing zijn; de subsidieregeling voor energiebesparende maatregelen is daar ook in meegenomen.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button