Drie tips voor het schoonhouden van uw ramen

Nieuws

Met behulp van ramen is er overdag vaak veel licht aanwezig in een woning. Wanneer u de ramen echter niet goed schoonhoudt, kan het een stuk donkerder worden in uw huis. U doet er dan ook goed aan om regelmatig uw ramen schoon te maken. Om u een handje te helpen bij het schoonhouden van uw ramen geeft onze glaszetter in onderstaande tekst drie tips die u vast en zeker kunnen helpen.

Tip 1: Vuil verWij van Rotterdam Glaszettersderen

Staat u op het punt om uw ramen schoon te maken? Begin dan niet direct met een spons met sop uw ruiten in te zepen. Doordat er aan de buitenkant van uw ramen vaak zand zit, kunt u krassen op uw ruit maken door direct te beginnen met boenen. Pak daarom eerst een tuinslang of een emmer met schoon water om zo de kleine zandkorrels en ander vuil van uw ruit te spoelen.

Tip 2: Het juiste schoonmaakmateriaal

Om uw ruiten zo lang mogelijk schoon te houden, is het volgens een glaszetter van belang om gebruik te maken van de juiste schoonmaakmiddelen en -materialen. Zijn advies is om slechts een klein beetje zeepsop te gebruiken. Op deze manier voorkomt u namelijk strepen op het raam. Gebruik ook nooit zeep met schurende stukjes erin. Indien u dat wel doet, kunnen er namelijk krassen ontstaan op de ruit. Met schade aan uw ruit bent u verder van huis. Het is aan te raden enkel een spons, trekker en droge doek te gebruiken voor het schoonmaken van uw raam. Een schuurspons wordt afgeraden.

Tip 3: Goed bijhouden

Wilt u niet dat de hoeveelheid lichtinval minder wordt door vieze ramen? Dan is het zaak om uw ruiten goed schoon te houden. U hoeft de ramen echt niet iedere keer met zeep en een trekker schoon te maken. Soms is het al voldoende om de hoeveelheid vuil van de ramen te spoelen. Dit kost beduidend minder tijd dan het hele raam met zeep en al te wassen.

Krijgt u uw ramen op geen enkele manier goed schoon? U kunt altijd de glaszetter in Rotterdam om vrijblijvend advies vragen 010-268 1033.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button