Snel en vakkundig, de glashandel in Rotterdam

Heeft u snel een glasservice nodig? Bijvoorbeeld omdat er bij u is ingebroken, of u heeft andere onverwachte glasschade opgelopen. Een vervelende maar vaak ook gevaarlijke situatie, zeker als er veel glasscherven zijn. Voordat u of iemand anders zich verwondt, kunt u het beste snel de glashandel in Rotterdam bellen. Wij van LVB Glaszetters staan immers 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar bij glasschade door weersomstandigheden, inbraak of vandalisme. Ook voor het vervangen van glas bent u bij ons aan het juiste adres.

Kleine en grote glasschade, de glashandel in Rotterdam weet er raad mee

GlashandelOnze medewerkers hebben ruime ervaring, zijn deskundig en werken snel. Het glas van uw woning of bedrijfspand wordt snel weer hersteld bij glasschade. Wij van LVB Glaszetters hebben ervaring met verschillende glassoorten. Wij werken met duurzame materialen, met uw nieuwe ruiten kunt u weer geruime tijd vooruit. Ook als u voor isolatiedoeleinden op zoek bent naar bijvoorbeeld dubbel glas, dan kunnen Wij van LVB Glaszetters helpen u bij het vinden van een passende oplossing. Wij  zijn gespecialiseerd in warmte-en geluidisolerende ramen. De glashandel staat dag en nacht voor u klaar voor glasschade en allerlei glas gerelateerde uitdagingen. Glasschade herstellen, glas vervangen of juist isolerend glas plaatsen, ons deskundige team kan het voor u realiseren.

Vrijblijvend advies van een glashandel

U kunt over alle soorten glashandel en werkzaamheden altijd even contact opnemen. Wij helpen u graag verder met vrijblijvend advies. Wilt u glas laten vervangen maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Wij kunnen u telefonisch advies geven of bij u langs komen om een kijkje te nemen. Zelf wanneer u een nieuw huis laat bouwen bieden wij graag een helpende hand zodat u het geschikte glas werk kan kiezen. Wij van LVB Glaszetters zijn een betrouwbaar team die daarnaast veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Neem nu contact met ons op voor het maken van een afspraak met de glaszetter of vrijblijvend advies.

Bel nu onze glaszetter

Waarom zijn wij uw vakman?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Neem contact op

Bent u op zoek naar een glaszetter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met glasschade herstellen, glas plaatsen en glas lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost!

Menu
Call Now Button