Veelgestelde vragen

Hieronder ziet u veelgestelde vragen. Heeft u na het zien van deze vragen nog een vraag? U kunt ons altijd bellen via: 010-2681033.

Glaszetters zorgen voor alles dat komt kijken bij het zetten van glas in ramen en kozijnen. Dit kan zijn bij nieuwbouw, waar eerder nog niets zat, of er kan glas worden vervangen. Een glaszetter werkt aan verschillende soorten gebouwen, zoals kantoren, winkels en woonhuizen. Eerst wordt het glas op maat gemaakt en na afloop ruimt een glaszetter netjes op. Naast glazen ruiten zetten kan een glaszetter ook interieurglas plaatsen. Denk hierbij aan glas op de tafel of aan douchecabines.

Condens wordt veroorzaakt door grote temperatuurverschillen. Ook de luchtvochtigheid is van belang. Vooral in de winter is het binnen een stuk warmer dan buiten. De koude lucht buiten zorgt ervoor dat het glas van het raam koud is. Vervolgens komt het koude glas van het raam in aanraking met de warme lucht binnen. Hierdoor ontstaan er kleine druppeltjes op de ruit. Dit heet condens.

Tussen de twee lagen glas bevindt zich een speciaal soort gas. Dit gas is belangrijk voor de isolatie. Als het dubbelglas lek is, kan dit gas ontsnappen. Het raam isoleert dan niet meer naar behoren. Hier is helaas niet veel aan te doen. Er zal nieuw dubbelglas moeten worden gezet, in sommige gevallen moet er zelfs een nieuw kozijn komen. Het beste dat u dus kunt doen is het bellen van Glaszetters Rotterdam zodat een glaszetter het glas komt vervangen.

Wij van Rotterdam Glaszetters werken in en rondom Rotterdam. Zoekt u een glaszetter? U kunt ons altijd bellen via: 010-2681033.

Wij van Rotterdam Glaszetters zijn te bereiken via: 010-2681033.

telefoonnummer

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren

Glas plaatsen en vervangen

Isolatieglas

Spoedservice 24/7