Dubbel glas lek in Rotterdam: wat te doen?

Heeft u te maken met een lekkage rond de ruiten van uw woning? Wanneer dubbel glas lek is in Rotterdam, kunnen onze glaszetters u helpen met een passende oplossing. Bovenal is het belangrijk om de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen. Aan een lek bij dubbel glas zitten verschillende risico’s. Op deze pagina leest u meer over deze risico’s en over de manier waarop we u van dienst kunnen zijn bij lekkages rond uw ruiten. Vaak is het noodzakelijk om een bestaande ruit te vervangen en opnieuw te plaatsen. De ruit zelf kan hierbij behouden blijven.

Mogelijk gevolgen van lek dubbel glas in huis

Wanneer dubbel glas lek is, kan dit verschillende consequenties met zich meebrengen. Zo zult u al snel te maken krijgen met tocht in huis. Tocht kan de kans vergroten, dat gezinsleden ziek worden. Het is daarom belangrijk om de tocht zo snel mogelijk af te dichten. Daarbij kan het lek voor een toename van de luchtvochtigheid zorgen, als er vochtige lucht van buiten naar binnen wordt gevoerd. Ook niet onbelangrijk: tocht verlaagt de isolatiewaarde van uw woning. Op deze manier zal uw energieverbruik op jaarbasis toenemen, wat het heel interessant maakt om  een lek in dubbel glas aan te laten pakken door een glaszetter.

Oplossingen als dubbel glas lek is in Rotterdam

Op het moment dat u merkt dat er een lek in uw dubbele glas zit, kunt u verschillende stappen ondernemen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf aan de slag te gaan, waarbij u het lek afdekt met een extra rand kit of een stuk hout. Vaak is dit geen mooi gezicht, waardoor het slechts een tijdelijke oplossing is. Voor de langere termijn kunt u onze glaszetters naar een oplossing laten kijken. Wij van LVB Glaszetters kunnen de ruit voor u verwijderen en deze vervolgens opnieuw plaatsen. Vaak wordt een lek veroorzaakt door een verkeerde manier van plaatsen, waarbij speling ontstaat tussen de ruit en de kozijnen rondom het raam. Door deze speling weg te werken, wordt het probleem vaak verholpen.

Met spoed een lekke ruit laten vervangendubbel glas lek vervangen

Mocht u niet kunnen wachten met het vervangen of herstellen van een lekke ruit, dan kunt u onze spoedglaszetter benaderen. De spoedglaszetter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar! Het inschakelen van de spoedglaszetter is bijvoorbeeld interessant, wanneer het lek dermate groot is dat er ook vocht in uw woning kan komen. Het vocht trekt mogelijk in uw kozijnen, met houtrot tot gevolg.

Bel nu onze glaszetter

Waarom zijn wij uw vakman?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Neem contact op

Bent u op zoek naar een glaszetter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met glasschade herstellen, glas plaatsen en glas lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost!

Menu
Call Now Button