24-uurs glasservice: vervang uw glas in Rotterdam met spoed

Glas is bijzonder breekbaar. Het komt dan ook vaak genoeg voor dat er een raam sneuvelt. Woont u in Rotterdam en is dit bij u ook gebeurd? Dan wilt u uw raam zo snel mogelijk laten vervangen. Maar wat moet u doen wanneer dit probleem in de avond of het weekend opduikt? Veel glaszetters zijn op dergelijke momenten al gesloten. Daarom besluiten veel mensen in dat geval een houten plaat aan hun kozijn te bevestigen. Een goede tijdelijke oplossing, maar helemaal niet noodzakelijk. Zeker niet wanneer u in de omgeving van Rotterdam woont. In dat geval kunt u namelijk gewoon een beroep doen op onze 24-uurs glasservice in Rotterdam.

Wat houdt onze 24-uurs glasservice in Rotterdam in?

Veel ramen sneuvelen in de avonduren of in het weekend. Omdat wij mensen niet lang willen laten wachten, hebben we onze 24-uurs service in het leven geroepen. Hierdoor kunnen inwoners van Rotterdam en omgeving direct een beroep op ons doen wanneer er een raam gesneuveld is. LVB Glaszetters is namelijk altijd en overal bereikbaar. Ook in het weekend kunt u dus gerust contact opnemen met één van onze glaszetters. Wacht dan ook niet tot de volgende dag of tot na het weekend met het inschakelen van onze glaszetter, maar neem direct contact op!

Hoe werkt onze 24-uurs glasservice

24-uurs glasservice RotterdamHet grote voordeel van onze 24-uurs glasservice is dat u ons altijd kunt bereiken. Het maakt niet uit hoe laat of welke dag het is. Zodra u contact met ons opneemt, sturen wij direct een glaszetter naar u toe. Tenminste, wanneer het een spoedgeval betreft. Wilt u weten of het voor u voordelig is om enkel glas te vervangen door dubbel glas? Dan kunt u hier nog prima een dagje mee wachten. Hier is onze 24-uurs service niet voor bedoeld. Is uw raam ingeslagen door een inbreker? Dan kunt u uiteraard wel een beroep doen op onze 24-uurs glasservice in Rotterdam.

Ramen snel vervangen dankzij 24-uurs glasservice

Dankzij onze 24-uurs glasservice in Rotterdam zijn we snel ter plaatse. Dit is echter niet het enige. Uw raam is namelijk ook nog eens binnen no-time vervangen. Dit komt doordat LVB Glaszetters enkel en alleen werken met de beste glaszetters. Zij hebben allemaal ruime ervaring en weten dan ook precies wat zij moeten doen.  Zij zullen eerst uw oude ruit geheel verwijderen en plaatsen vervolgens een nieuwe. Met behulp van onze 24-uurs glasservice in Rotterdam wordt uw woning dus binnen no-time weer veilig afgesloten.

Bel nu onze glaszetter

Waarom zijn wij uw vakman?

Glasschade repareren
Glas plaatsen en vervangen
Isolatieglas
Spoedservice 24/7

Neem contact op

Bent u op zoek naar een glaszetter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met glasschade herstellen, glas plaatsen en glas lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost!

Menu
Call Now Button