De voordelen van dubbel glas plaatsen

Nieuwbouwwoningen in Rotterdam worden tegenwoordig standaard voorzien van dubbel glas. Veel oudere woningen moeten het echter nog doen met enkel glas. Het verschil tussen deze twee glassoorten zit hem in de isolatie en stevigheid. Enkel glas bestaat uit slechts één glasplaat. Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten met daartussen een laag lucht. De isolatiewaarde van dubbel glas licht dus een stuk hoger en daarnaast is het een stuk steviger. Woont u in een relatief oude woning in Rotterdam en heeft u nog enkel glas? Laat dan dubbel glas plaatsen in Rotterdam door onze glaszetter.

Geld besparen door dubbel glas te plaatsen in Rotterdam

Het vervangen van enkel glas door dubbel glas is een relatief dure investering. Dit maakt dan ook dat veel mensen niet direct overgaan tot het plaatsen van dubbel glas in Rotterdam. Laat u echter niet afschrikken door de vraagprijs. Deze investering heeft u namelijk binnen de kortste keren weer terugverdiend. Hoe? Doordat er een stuk minder warmte verloren gaat wanneer u dubbel glas laat plaatsen door onze ervaren glaszetters. De isolatiewaarde is immers hoger, waardoor er minder warmte verloren gaat. Hierdoor hoeft u dus minder te stoken dan bij enkel glas. Dit is vervolgens weer terug te zien op uw maandelijkse energierekening.

Dubbel glas laten plaatsen door glaszetter

Dubbel glas plaatsen RotterdamGaat u al het enkel glas in uw woning vervangen door dubbel glas? Schakel onze glaszetter dan in om dit dubbel glas in Rotterdam te plaatsen. Voor onze glaszetter is het plaatsen van dubbel glas namelijk een fluitje van een cent. Wij van Stokvis Glaszetters doen dit dagelijks en hebben door de jaren heen dan ook de nodige kennis en ervaring opgebouwd. Hierdoor weten Wij van Stokvis Glaszetters precies hoe Wij van Stokvis Glaszetters dubbel glas in Rotterdam moeten plaatsen. Onze glaszetters zorgen er altijd voor dat dubbel glas goed tegen het kozijn geplaatst wordt, zodat het niet gaat tochten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over hogere energiekosten wanneer u onze glaszetter hiervoor inschakelt.

Met spoed dubbel glas plaatsen in Rotterdam

Heeft u al dubbel glas maar is dit gesneuveld door bijvoorbeeld een inbraak? Dan is de kans groot dat u snel nieuw dubbel glas wilt laten plaatsen. Ook dan bent u bij zone glaszetter aan het juiste adres. Wij van Stokvis Glaszetters zijn namelijk 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar voor spoedgevallen. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en Wij van Stokvis Glaszetters komen zo snel mogelijk nieuw dubbel glas plaatsten in Rotterdam. Hierdoor kunt u uw woning dus direct weer veilig afsluiten en dat geeft een prettig gevoel.

Waarom kiest u voor ons?

Glasschade repareren

Glas plaatsen en vervangen

Isolatieglas

Spoedservice 24/7